Elämä on ihmeellistä, ja mitä enemmän opit kuuntelemaan ja näkemään merkkejä joita universumi  ja intuitiosi sinulle antavat, sen ihmeellisemmäksi elämäsi voi muodostua. Sinä itse olet elämäsi luoja, työkaluinasi ovat tunteesi ja ajatuksesi. Kerronpa sinulle esimerkin mitä mulle tapahtui.

Sanoitat tulevaisuuttasi

Elettiin syyskuun puoliväliä. Tulin Poriin katsomaan naisten Superpesiksen ensimmäistä finaalia  jossa vastakkain olivat entinen työnantajani Pesäkarhut sekä Jyväskylän Kirittäret. Muistan päivän aikana kohdanneeni paljon vanhoja tuttuja ja kun he kysyivät missä nykyään asustelen, vastasin ”noh, toistaiseksi Tampereella”. Jälkikäteen mietin miksen vastannut vain ”Tampereella”. Loinko jo tuolloin alitajuntaisesti sanoilla (”noh”, ”toistaiseksi”) tulevaisuuttani joka sijoittuisi pois Tampereelta? Muistan myös miten nautin tuttujen kanssa jutustelusta ja ajattelin miten mukava paikka Pori oikeastaan on, miten hyvältä se tuntui. Peli päättyi, palasin kotiin, elämä jatkui mutta järjestelyt pääni menoksi oli universumin toimesta aloitettu.

Muutto

Syyskuun viimeisenä päivänä sain ilmoituksen että asunnosta jonka Porissa omistan, oli pitkäaikainen vuokralainen lähdössä pois. Ensireaktio oli harmitus. Hyvin pian se muuttui kuitenkin ajatukseksi ”hetkinen, mulla on asunto Porissa ja pystyn tekemään valmennushommia mistä vaan…vaikka Porista.” Aloitin asian syvällisemmän pohdinnan. Muistan selkeästi miten tietoinen mieleni raivosi minulle pelkojaan, mitä kaikkea kamalaa voi tapahtua jos muutan. Ja toisaalta hyvin rauhallisen intuition äänen joka totesi: ”näin tän kuuluukin mennä, ole rohkea”. Se oli aivan kuten Aku Ankassa kuvaillaan – molemmilla olkapäillä neuvonantajat yrittävät vakuuttaa Akun omalle kannalleen. Päätin luottaa intuitiooni, sillä se ei ole vielä tähän päivään mennessä ohjannut mua väärään suuntaan (päinvastoin, minä olen ollut se joka on jättänyt intuition ääntä kuuntelematta ja maksanut siitä kalliin hinnan useampaankin otteeseen). Ja niin jo muutamassa päivässä olin tehnyt päätöksen joka tuntui hyvälle – muutan takaisin Poriin.

Universumi järjestelee

Lyhykäisyydessään olin luonut parissa kuukaudessa itselleni – universumin avustuksella – uuden asuinpaikan. Tästä ei mennyt kauaa kun kuulin että Pesäkarhuihin oli palkattu huipputyyppejä, entisiä kollegoitani Tampereelta. Tuolloin taisin ajattelin itsekseni että ”no nyt alkoi pesis taas kiinnostaa”. Muistelin hyviä tunteita joita olin töissä pesiksen parissa kokenut. Universumi kuuli ja alkoi toimeen. Meni kuukausi ja minua kysyttiin kiinnostaisiko palata Pesäkarhuihin töihin, sopiva rooli olisi juuri vapautumassa.

Ajatusten ja tunteiden voimalla elämä uusille urille

Eli parissa kuukaudessa loin omilla ajatuksillani ja tunteillani itselleni uuden asuinpaikan sekä työpaikan. HUIMAA! Mikä tästä tekee vielä ihmeellisempää on se että tietoinen mieleni ei näitä asioita osannut edes pyytää, se olisi vain lipunut elämää eteenpäin päivä kerrallaan, kuin kaarnan palanen tunturipurossa. Intuitioni tiesi kuitenkin mikä mulle on parhaaksi ja antoi merkkejä miten toimia. Onneksi olen opetellut kuuntelemaan sitä pientä sisäistä ääntäni aina vaan paremmin. Taas nähtiin että intuitio, jokin korkeampi voima ohjaa minua oikeaan suuntaan. Olen kiitollinen elämälle, nyt on hyvä.

Entisen suorittajan ihmiskoe

Nyt ollaankin sitten mielenkiintoisen tulevaisuuden äärellä. Suuri kysymys jota olen tässä itsekin pyöritellyt on se miten osaan toimia intohimotyössäni jatkossa niin ettei edessä ole jälleen uupuminen? Miten osaan tuoda omassa elämässäni käytäntöön mielen työkalut, joita opetan toisille muun muassa ”Toppatakin Henkireikä” -valmennuksessani? Tämä ihmiskoe tulee näyttämään onko suutarin lapsella kenkiä. Minulla on vahva usko että tunnen itseni, pelkoni ja uskomusjärjestelmäni niin paljon paremmin nykyään että tulen tästä tulikokeesta selviämään, mutta vain arki tulee sen näyttämään.

Pysy kuulolla miten homma etenee. Juuri tällä hetkellä tuntuu että olen oikeassa paikassa, oikean asian äärellä. Se että pystyn yhdistämään Feelingan kautta valmentamisen sekä Pesäkarhujen kautta yhteisöllisyyden, tuntuu hyvälle. Luotan siihen että pystyn auttamaan kanssakulkijoita molemmilla areenoilla kohti parempaa itsetuntemusta ja hyvinvointia. Asiat tapahtuu juuri siinä järjestyksessä kuin niiden kuuluukin.

Iloa ja valoa kevään odotukseesi toivotellen,

Inga