Vietin viime viikon kaukana kotoa, lasten valtakunnallisella pesisleirillä. Sinne lähtiessäni kirjoitin some-päivityksen joka kuului näin:

” LEIRIVIIKKO!!! Matka Tenavaleirille Sotkamoon alkoi kotipihasta auringon paisteesta ja jatkuu bussilla leppoisissa fiiliksissä.Ekaa kertaa evö otin mukaan pyörän jolla pääsen kulkemaan paikan päällä, meleko siistiä! Kiitos jo nyt rinkkakuskeille sekä Sotkamon päässä yösijan mahdollistajille. Niin superia nähä teidät kaikki muruset. Tästä tulee hyvä, ehkä jopa kesän paras viikko.Let’s rock!”

Tuota kirjoittaessani en tietoisesti luonut tekstillä tulevan viikon tapahtumia. Vasta eilen palatessani reissusta ymmärsin miten selkeästi olin luonut intentioita, ja elänyt ne todeksi. Intentio on aie, aikomus, se mitä halutaan tehdä todeksi. Pitkällä bussimatkalla oli hyvin aikaa miettiä kaikkea mitä haluaisin seuraavan viikon aikana tapahtuvan. Olin koko reissun ajan intentiossa ”tästä tulee hyvä, ehkä jopa kesän paras viikko” kuten some-päivityksessä mainitsin, ja niin siitä tuli. Sitä saa mitä tilaa.

Vaikka olen tiennyt jo jonkin aikaa että oma tapa ajatella ja tuntea muokkaa tulevaisuutta, olin jälleen kerran aivan hölmistynyt miten hyvin intentioiden luominen ja tulevan lunastaminen toimivatkaan. Puhun aiheesta paljon, muun muassa Porissa 15.8. järjestettävässä yhden illan ”Mielen voimaa ja kehon rentoutta arkeen” -valmennus  pyörii paljon tämän aiheen ympärillä. SINÄ voit vaikuttaa elämääsi, SINÄ voit luoda siihen kauneutta, rakkautta, rauhaa ja tasapainoa. SINULLA on oman mielesi valtava voima jonka avulla voit, osaat ja pystyt luomaan elämääsi ihmeitä!! Tule rentoon ja ajatuksia herättävään valmennukseen ja opi miten intentioita luodaan, miten konkreettisesti toimit oman elämäsi johtajana. Kerron sinulle mitä mielessämme tapahtuu kun luot intentioita, ja mikä se voima on joka lähtee intentiotasi toteuttamaan. Valmennus päättyy äänimaljarentoutukseen joka saa kehosi rauhoittumaan maanantaisen illan päätteeksi.

Älä usko mielesi ”ei se onnistu”, ”et sä osaa”, ”liian vaikeeta sulle” bullshittia vaan lähde testaamaan tämä valmennus! Et voi siinä menettää kuin 38 euroa, mutta saada voit valtavan paljon! Sinussa on jo kaikki, olet paljon enemmän kuin uskotkaan, anna minun auttaa sinua oivaltamaan potentiaalisi.

Kaikki asiat tapahtuu juuri silloin kun niiden kuuluukin. Tämän tärkeän muistutuksen oman ajattelun voimasta oli tarkoitus tulla minulle nyt, jotta voin siitä kertoa sinulle ja rohkaista ottamaan oma elämä haltuusi. Rakas, haluan sinulle vain parasta. Ota koppi ja nähdään elokuussa! Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti joten suosittelen lämpimästi varaamaan omasi HETI tästä linkistä.

Iloa heinäkuun viimeiseen viikkoon!

-inga