Yksilövalmennus jossa keskitytään sinuun

Kenelle?

Yksilövalmennus on sinulle joka olet tiedostanut että olet uupunut. Että elämästä on kadonneet värit ja haluat ne takaisin. Et tiedä tarkalleen miksi rintaa puristaa, nukkumisen kanssa on haasteita tai miksi joka päivä ärsyttää pienetkin asiat. Sinussa on kuitenkin kaikki vastaukset näihin kysymyksiin. Ja minulla on työkalut kaivaa ne näkyville. Sinä ansaitset olla onnellinen.

Ennen valmennukseen sitoutumista tutustumme viesteillä / puhelimitse tai henkilökohtaisesti, jotta itse valmennuksen alkaessa olemme molemmat varmoja siitä että yhteytemme toimii ja pystyn sinua auttamaan. Haluan että olet tyytyväinen päätökseesi.

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Minun tehtäväni valmentajanasi on oivalluttaa sinua oman elämäsi yksityiskohdista. Miksi toistat aina samoja kaavoja vaikka olet vakaasti päättänyt toimia toisin. Alat ymmärtää miksi olet toiminut omaa hyvinvointiasi vastaa. Pystyt tunnistamaan arjessa itseäsi vahingoittavat tilanteet ja osaat ohjata oman toimintasi toisin.

Tapaamme valmennuksen aikana 12 kertaa, kerran viikossa. Tämä valmennus kestää 3kk, jotta tehdyt muutokset ehtivät juurtua arkeesi. Jokainen tapaaminen kestää tunnin.

Autan sinua keskustelun lisäksi muilla harjoitteilla (kirjoitus, rentoutus, visualisointi, NLP) jotta oivallat miten voit itse vaikuttaa hyvinvointiisi.  Teemme yhdessä sinulle tavoitteet ja toimintasuunnitelman joiden avulla voit jatkaa valmennuksen jälkeen. Olen tukenasi myös yhteisten valmennuskertojemme jälkeen, et jää yksin.

Aloita nyt!

Miksi Feelinga?

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin ja tiedän että sinussa on voima tehdä tarvittavat muutokset. Ansaitset onnellisen ja tasapainoisen elämän. Anna minun auttaa.

  • Tutustu itseesi kyseenalaistamalla vanhat toimintamallisi

  • Tutki rajoittavia uskomuksiasi ja arvojasi – tee tarvittava muutos

  • Sinä olet oman elämäsi luoja, minä olen tukenasi tämän muutosprosessin ajan

  • Lopeta uupumisen kierre ennen kuin se pääsee alkamaan!

  • Rakkaus on universumin suurin voima – opetellaan yhdessä sen antamista ja vastaanottamista

“Koin Ingalta saamani valmennuksen tärkeänä apuna omissa urakehitys mietinnöissäni. Tapaamisissa tehdyt harjoitukset ja keskustelut avasivat ajatteluani ja auttoivat löytämään kaipaamani vastaukset ja suunnan.”

”Valmennus oli voimannuttava kokemus.”

”Inga on luonteva, lämminhenkinen ja kärsivällinen. Kannustus oli lempeää.”

”Valmennuksissa tehdyt muistiinpanot palauttavat minut elävästi valmennustilanteisiin, tuntuu kuin minua kannustettaisiin jatkamaan hyvin alkaneella polulla vaikka valmennus on jo ohi!”

Koska kyseessä on pilottivalmennus, saat sen alle puoleen hintaan!!
Kysy lisää info@feelinga.fi

Jos sinulle herää mitään kysyttävää, ole yhteydessä viestillä / puhelimitse.

Juttelen kanssasi mielellään valmennusasioista lisää!

Haluan tehdä valmennuskokemuksestasi parhaan mahdollisen.

Ilmoittaudu valmennukseen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.