Jaksamista seuratoimijalle

340 €

Tämä valmennus on kohdennettu urheiluseurojen työntekijöille eli toiminnanjohtajille, toimitusjohtajille, myynti- ja markkinointihenkilöille, junioripäälliköille, valmentajille – kaikille jotka tekevät töitä seuroissa.

Lue lisää

Yrityksille

Yrityksesi henkilökunnan hyvinvointi korreloi suoraan tuottavuuteen ja henkilöstön sitoutuneisuuteen. Yhdelläkään yrittäjällä ei ole varaa olla pitämättä henkilöstöstään huolta. Ota yhteyttä, jutellaan miten voisin sinua auttaa!

Lue lisää

Yksilö- vai ryhmävalmennus? Sinä päätät!

Itsetuntemusta sinulle, rakkautta läheisillesi

Yksilövalmennuksessa keskitymme sinuun. Kartoitamme tilanteesi ja oivallutan sinut itsesi ääreen. Kaikki vastaukset kysymyksiisi ovat jo sinussa, minun tehtäväni on saada ne nousemaan tietoiseen mieleesi. Jos sen sijaan kaipaat hemmottelua ja rakkautta läheisillesi, tutustu lempi ryhmävalmennukseeni; Rakkausvalmennukseen! Molemmista tuotteista lisätietoja linkin alta.

Lue lisää

Reiki-hoito

40 € /45 min

Reiki hoito tukee hyvinvointiasi, rauhoittaa mieltä ja kehoa, auttaa nukkumaan paremmin ja nopeuttaa palautumista arjen haasteista. Omat reiki -oppini olen ammentanut fysiikan tohtori Johanna Blomqvistilta. Lue hänestä lisää tästä.

Lue lisää

“Koin Ingalta saamani valmennuksen tärkeänä apuna omissa urakehitys mietinnöissäni. Tapaamisissa tehdyt harjoitukset ja keskustelut avasivat ajatteluani ja auttoivat löytämään kaipaamani vastaukset ja suunnan.”

”Valmennus oli voimannuttava kokemus.”

”Inga on luonteva, lämminhenkinen ja kärsivällinen. Kannustus oli lempeää.”

”Valmennuksissa tehdyt muistiinpanot palauttavat minut elävästi valmennustilanteisiin, tuntuu kuin minua kannustettaisiin jatkamaan hyvin alkaneella polulla vaikka valmennus on jo ohi!”