Hyvinvointia urheiluseurojen tekijöille

Kenelle?

Tekemäni työhyvinvointi valmennukset on kohdennettu urheiluseurojen työntekijöille eli toiminnanjohtajille, toimitusjohtajille, myynti- ja markkinointihenkilöille, junioripäälliköille, valmentajille – kaikille jotka toimivat urheilijoiden taustoilla varmistaen seuran toimivuuden.

Lisäksi käyn luennoimassa joukkueille oman ajattelun ja tunteiden merkityksestä arjen luomisessa. Miten urheilija voi itse vaikuttaa arkeensa ja kehittää omaa hyvinvointiaan sekä urheilijana että ihmisenä. Ajattelun voima on valtava, valjastamalla tuo voima oman elämän parantamiseen – saavutat enemmän ja olet onnellisempi!

Mistä kyse?

Työhyvinvointi valmennus voi olla joko henkilökohtainen yksilövalmennus tai ryhmävalmennus. Yksilövalmennuksen kesto on 4 X 1h ja sen aikana käsitellään toivomaasi aihetta. Aiheena voi olla esim. omien resurssien ja voimavarojen kartoittaminen ja vahvistaminen, energiasyöppöjen tunnistaminen, työelämän ja siviilielämän yhdistäminen, stressinhallinta, ajanhallinta, vuorovaikutustaidot, työtehtävien priorisointi ja/tai delegointi – vain muutamia nimetäkseni. Valmennuksen aikana kartoitetaan tilanteesi, asetetaan tavoite ja luodaan sinulle sopiva toimintasuunnitelma. Olen tukenasi myös valmennuksen jälkeen.

Ryhmävalmennus toteutetaan joko yhdelle seuralle tai usealle seuralle samanaikaisesti. Kyseessä voi olla joko yhden iltapäivän/illan sparraus tai pidempikestoinen työssäjaksamiseen keskittyvä valmennus. Seuroissa painitaan samojen asioiden kanssa lajista riippumatta. Näin ollen valmennuksen voi toteututtaa myös usean eri lajien edustajien kanssa yhteistyössä. Seuraava ryhmävalmennus toteutetaan yhteistyössä Sportmomentumin kanssa syksyllä 2023. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Miksi Feelinga?

Olen elänyt seura-arkea tarpeeksi kauan tietääkseni millaista työn tekeminen seurassa on. Saat käyttöösi yli kymmenen vuoden kokemukseni seuratyöstä sekä ammattitaitoni valmentajana. Minun tavoitteeni on että sinä voit työssäsi paremmin. Valmennus ei ole neuvontaa vaan oivalluttamista. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, minun tehtäväni on saada sinut oivaltamaan itsellesi parhaat työkalut arkeen!

  • Oivallutan sinulle miten tuot hyvinvointia elämääsi

  • Pitkän kokemukseni avulla pystyn eläytymään ”rakkaudesta lajiin”-tehtävän työn kuormittavuuteen

  • Tiedän ettei muutos tapahdu hetkessä. Minulla on antaa sinulle työkalut joita pystyt itse jatkossa käyttämään vahvistaaksesi työssä jaksamistasi.

“Koin Ingalta saamani valmennuksen tärkeänä apuna omissa urakehitys mietinnöissäni. Tapaamisissa tehdyt harjoitukset ja keskustelut avasivat ajatteluani ja auttoivat löytämään kaipaamani vastaukset ja suunnan.”

”Valmennus oli voimannuttava kokemus.”

”Inga on luonteva, lämminhenkinen ja kärsivällinen. Kannustus oli lempeää.”

”Valmennuksissa tehdyt muistiinpanot palauttavat minut elävästi valmennustilanteisiin, tuntuu kuin minua kannustettaisiin jatkamaan hyvin alkaneella polulla vaikka valmennus on jo ohi!”

Hinta 340 € (sis. alv)

Valmennus kestää 4h X 1h, valmennuskerrat noin viikon välein. Valmennus voidaan tehdä joko kasvokkain tai videopuheluina (Zoom tai Teams).

Ilmoittaudu

Tilaamalla tuote ”Jaksamista seuratoimijalle” info@feelinga.fi tai puhelimella/Whatsappilla 040-7055 708, jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta!

Peruutusehto

Jos et pääse valmennukseen sovittuna ajankohtana, ilmoita siitä kirjallisesti (tekstiviestillä, whatsapilla, sähköpostilla tai some-kanavissani yksityisviestillä) 24h ennen sovittua alkamisaikaa ja säästä lähettämäsi viesti. Perumatta jätettyjä valmennuskertoja ei korvata.

Tilaa verkkokaupasta

Ilmoittaudu valmennukseen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.