Valmennukset ja tapahtumajuonnot yrityksille

Photo by: Via Ramsten
Photo by: Via Ramsten
Photo by: Via Ramsten
Photo by: Via Ramsten

Valmennukset

Mietitkö yrityksesi tyhy-päivälle toimintaa? Haluatko auttaa henkilökuntaasi henkisessä hyvinvoinnissa jotta välttäisit väsymyksestä ja uupumuksesta koituvat sairaslomat ja niistä koituvat isot kulut yrityksellesi? Ennakointi on fiksua – anna minun auttaa!

Mistä kyse?

Olen toteuttanut yritysvalmennuksia ryhmille, yhdessä työntekijöiden kanssa sparraten asioita paremmaksi, tämän lisäksi myös yksilövalmennukset yrityksissä ovat mahdollisia toteuttaa! Ihmiset tekevät yrityksessä työn, luovat yrityksen ilmapiirin ja tunneilmaston, parhaimmillaan luottamuksen piirin. Kun töissä voidaan hyvin, töihin ja työporukkaan myös sitoudutaan paremmin. Voimme toteuttaa valmennuksen kerran tai useamman kerran tapaamisena. Valmennus voi olla myös kombo henkistä ja fyysistä valmennusta (sopii erittäin hyvin tyhy-päiviin!).

Ota yhteyttä niin jutellaan mikä olisi juuri sinun yrityksellesi paras tapa auttaa henkilöstöä voimaan hyvin.

Tapahtumien juonnot

Vuosikymmenten kokemus kokemus sekä urheilukentiltä että erilaisista yritys- ja ensi ilta-tapahtumista ovat tehneet minusta luontevan, vieraat huomioon ottavan juontajan jolla on sana hallussa sekä tilannetaju kohdallaan. Perehdyn ja ideoin tulevaa tapahtumaa järjestäjän kanssa syvällisesti ja tavoitteeni on luoda tapahtumaan tunnelma joka muistetaan. Parhaat ideat juontoihin tulevat usein nukkumaan mennessäni, tästä tiedän että alitajuntani työstää tulevaa tapahtumaa nostaen parhaat ajatukset pintaan. Jokainen tapahtuma on yksilöllinen ja haluan että tapahtuma jättää kävijään positiivisen muistijäljen. Tämä luodaan yhdessä järjestäjien, kävijöiden sekä minun ammattitaitoni yhdistäen.

Juonnoistani sanottua

”Inga on todella luonteva, loistava juontaja. Hän otti yleisön ja piti juonnot tiiviinä ja kiinnostavina. Haastateltavana olo oli jotenkin niin helppoa ja luontevaa Ingan ollessa lämminhenkinen ja huomioiva työssään. Ilta oli todella sujuva!” – Minna Niemi

”Hyvä valmistautuminen ja ideointi juhlan kulkuun. Itse juhlissa Inga huolehti juhlan kulusta, itse ei tarvinnut murehtia. Ihana ääni!” – Johanna ja Mikko Lindholm

Valmennuksen hyödyt

Saat käyttöösi oman kokemukseni uupumiseen lipsahtamisesta, sieltä nousemisesta sekä ammattitaitoni valmentajana. Vahva kokemukseni useista erilaisista työympäristöistä ja -ilmapiireistä sekä herkkyyteni aistia ryhmän rakennetta intuitiolla tuo aina oman lisämausteensa valmennuksiin. Mielen työkalut sekä henkilökohtaiseen elämään että työelämään ovat helppoja ja tehokkaita käyttää. Kerron niistä sinulle ja henkilöstöllesi mielelläni lisää!

  • Opit tuntemaan itsesi ja mielesi toimintatavat

  • Opit kuuntelemaan kehoasi ja rauhoittamaan sen stressitasojen noustessa

  • Opit ymmärtämään miten uskomukset toimivat ja osaat pysäyttää negatiiviset ajatuksesi ennen kuin niistä tulee toimintaa

  • Opit lisää työporukastasi, omasta työtavastasi sekä siitä mihin ja miten voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi

“Koin Ingalta saamani valmennuksen tärkeänä apuna omissa urakehitys mietinnöissäni. Tapaamisissa tehdyt harjoitukset ja keskustelut avasivat ajatteluani ja auttoivat löytämään kaipaamani vastaukset ja suunnan.”

”Valmennus oli voimannuttava kokemus.”

”Inga on luonteva, lämminhenkinen ja kärsivällinen. Kannustus oli lempeää.”

”Valmennuksissa tehdyt muistiinpanot palauttavat minut elävästi valmennustilanteisiin, tuntuu kuin minua kannustettaisiin jatkamaan hyvin alkaneella polulla vaikka valmennus on jo ohi!”

Uupuminen voi yllättää kenet tahansa.

Hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti

Valmennuksen kesto voi olla kerran (esim. tyhy-päivä), kymmenen kertaa tai mitä tahansa siitä väliltä. Mietitään yhdessä mikä olisi juuri teille paras tapa toteuttaa valmennus.

Yritysvalmennuksista sanottua

”Avoin keskustelu ja aito kiinnostus luo osaamisherkän työyhteisön. Kiitos Ingalle avoimesta otteestasi!”

”Omat kokemuksesi elävöittivät valmennusta – kiitos kun jaoit”

”Valmennuksesta sai työkaluja sekä työelämään että henkilökohtaiseen arjessa jaksamiseen.”

Peruutusehto

Jos yritysvalmennus perutaan viimeistään viimeistään 2vrk ennen tapahtuma-aikaa, ilmoita siitä kirjallisesti (tekstiviestillä, whatsapilla, sähköpostilla tai some-kanavissani yksityisviestillä). Ajoissa peruttua valmennusta ei laskuteta. Perumatta jätetyt valmennuskerrat laskutetaan normaalisti.

Ota yhteyttä!

Ilmoittaudu valmennukseen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.